Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: СМС на Азербайджанском и на Турецком с переводом
Любящие сердца :: Seven urekler > Азербайджан :: Azərbaycan Respublikası > Азербайджанский язык :: Azərbaycan dili
Deniz Yildizi
Размещение этих смс на других сайтах и форумах категорически запрещено, можно просто дать сслылку на данную страницу

Приватный текст
мари
Еще СМС на Азербайджанском

Приватный текст
Ines
Samira, Здраствуйте!!!

По-поводу: » Форум о прекрасном smile.gif » Ваши любимые стихи,sms Your favourite poems,sms » СМС на Азербайджанском и турецком языках

Цитата(samira)
ну так нельзя все с моего форума

Приношу свои извинения за совпадения!!!

Мой источник: WWW.OPEN.AZ.RU

Я прощена?

Приватный текст
Написать 2 сообщений (2 осталось)

Приватный текст
Написать 2 сообщений (2 осталось)

Хочу попросить Вас помочь с переводом выше написанного smile.gif
kederli qozel
Цитата(Ines)
Хочу попросить Вас помочь с переводом выше написанного smile.gif

ну хорошо переведем немного время дайте
kederli qozel
Приватный текст
лиза
Всем привет
kederli qozel
Приватный текст
kederli qozel
Приватный текст
kederli qozel
Цитата(Ines)
39. Guneşe baxa bilerem amma uzune esla, ateşi tuta bilerem elini esla, canımdan keçerem amma senden esla, duneni unutsam bele seni esla.

Я в солнце посмотрю а тебе в лицо нет,пламя возьму в руки а руки твои не смогу, жизнь отдам а от тебя не откажусь вчерашнее забуду а тебя нет
kederli qozel
Приватный текст
Ines
Sevgi Sozcukleri – Слова для любимого(й) smile.gif

Ilk Defe Seni Gorende Men,

Xoslamadim Seni,Sevmedim Seni,

Zaman Otdukce Alishdim Butun Qelbimle,

Gordum Ki Seni Sevirmishem Men,

Evvelce Inanmadim,Dedim Yalandir,

Axi Menim Qelbim Qaranliq Bir Dunyadir,

Sonra Basha Dushdum Ki Seni Sevirmishem,

O Ozu Bunu Bilmedi,Ne Etdimse Sevgide Meni Gormedi,

Sonradan Onun Hisslerini Hiss Etsemde Men,

Calishdim Ki Uze Vurmayim Yene,

Dedim Belke Ozu Yaxshinlashar,

Menim Onu Urekden Sevdiyimi Ozu Anlayar,

Bunlar Hamisi Bir Xeyal Idi Sadece,

Ne O Yaxinlshadi,Amma Yenede El Cekmedim.

Onu Qelbimden Hec Vaxt Silmedim,

Gunlerden Birinde Yene Onu Gorende,

Ele Bil Qelbim Yerinen Cixdi,

Yaxsinlahdi Mene,Ele Bildim Deyecek Mene.

"Seni Sevirem" Sensiz Qala Bilmirem,

Amma Olmadi,Onun Sozlerini Eshidende Men.

Umuidsizliye Qapandim,Qelbim Cixdi Yerinden

Dediyi Sozleri Unutmadim Hele Men,

Soyledi Ki El Cek Daha Menden,

Burax Meni,Gelme Arxamca,Xosum Gelmir Senden.

Dedim Soylediyin Olan Sey Deyil,

Bir Defe Sevmishem Urek Silen Deyil,

Senin Qelbin Sevgime Cavab Veren Deyil,

Seni Seivrem Bunu Bilki,Bu Yalan Deyil,

Bu Sozlerden Sonra Itirdim Ozumu,

Cixdi Getdi,Men Hele Bitirmemish Sozumu,

Ondan Sonra Tanimiram Artiq Ozumu,

Sevirem Seni Daima Deyecem Bu Sozumu,

Bundan Sonra Bir Muddet Gormedim Onu Men,

Daim Onun Hesretile Alishib Yandim,

Dedim Ki Belke Yumshala Sevecek Sandim,

Sen Deme Ozum Ozumu Aldadirmisham Men,

Her Gecem, Her Sabahim Onunla Acardi,

Bu Deli Aglim Durmadan Onu Anardi,

Qelbim Her Zaman Onunla Atardi,

O Ise Meni Bir Ozgeye Satardi,

Hara Getdimse Onu Dushundum,

Hara Baxdimsa Onu Gorurdum,

Bir An Bele Getmedi Gozumun Onunden,

Her Deqiqe Her Saniye Onu Sevirdim,

Gunlerin Bir Gunu Eshinden De Ki,

Sevmir O, Meni Sevir Bir Ozgeni,

Inanmadim Dedim Yeqin Yalandir,Bir De Gordum Ki,

Gelir Uzaqdan Yarim,Qucaqlayib Bir Ozgeni,

Hamidan Sorushdum Dogrumu Sehfmi?

Dediler Istediyi Bir Oglan Vardir,

Sevmeyecek O seni, Senin Zamanin Bosha Serfdir,

Omrunu Vereceyi Bir Yoldashi Vardir.

Dozmedim Dedim Ki Sorushacam Ozunden,

Bashqasindansa Eshidim Oz Dilinden,

Eshidende Ki,Bunlar Duzdur Sevib Onu Derinden,

Vurdu O Yar Meni,Vurdu Qelbimden,

6 Il Kecmish Idi Ki Ustunden,

Danishmamsihdim Hele Sevgimi Ona,

Artiq Dayanmadim,Ozumle Bacarmadim,Sevgimi Ona Acib Danishdim,

Bu Qara Sevgini Ona Anlatib,Her Xeyalimi Bir Bir Anlatdim,

Onun Evezinde Ise,Gorduyum Bir Damla Yash Idi,

O Ise Her Sheyi Acib Danishdi,Dediki Men Yalniz Seni,Seni Sevmishem

Sevginle Her Sheye Ustun Gelmishem,Her Kesi Silmishem,Seni Sevmishem,

Butun Bunlar Hamisi Yalan Idi, Yalniz Senin Ucun,

Senden De Bele Vaz Gecmishem,

Aci Talehin Bize Bir Yazisi,Ne Edek Barishmaq Lazimdir Bunla

Susuz Heyatimin Mene Goz Yashi, Ne Edek Silmemek Lazimdir Onu,

Unutma Daima Xatirla Bunu Senin Ucun Senden Bele Vaz Gectim.

Bu Sozlerden Sonra Onu Duhsundum,Butun Omrum Boyu Bu Ani Gozledim,

Dedim Seni Sevmishem Yene Sevirem,Seni Butun Heyatim Boyu Gozlemishem,

Menden Vaz Gecme,Bu Fikrinden Vaz Gec,Cunki Heyatdir Bilmirik,

Ne Oyun Gelecek Bizim Bashimiza,Sevgidir Bezen Qedrini Bilmirik,

Her Sheye Baxmayaraq,Delicesine,Durmadan,Dayanmadan Sevirik,

Bundan Sonra Delicesine Sevdik Bir Birmizi,

Her Deqiqe Her Saniye Xeyallarda Gorduk Bir Birmizi,

Her Axsham Ondan Mesaj Almadan,Yatmadim Inan,

Gormesekde Sevdik Bir Omur Bir Birmizi,

Amma Cox Teessuf Ki Sonu Ayriliq Oldu

Demek Ki Her Baharin Sonu Bir Boran Oldu,

Sevgi Gulumuz Zamansiz Soldu,

Bitdi Her Shey,Amma Tukenmedi Sevgi,

Unutma Daima Sen Bunu Bilki,

SENIN UCUN SENDEN BELE VAZ GECTIM.
kederli qozel
cмc на турецком языке

- Düşün denizi, bu su değil ki...Düşün çölü, bu kum değil ki...Düşün hayatı, bu aşk değil ki...Düşün de beni sensizi... YA ŞİMDİ BANA SÖYLE!!!Denizi belki susuzu...Çölü belki kumsuzu...Hayatı belki aşksızı...BEN DE... KADAR SENSIZI MEVCUT OLURUM...........

Представь себе море – это не вода…Представь себе пустыню – это не песок…Представь себе жизнь – это не любовь…И представь меня без тебя… ТЕПЕРЬ СКАЖИ МНЕ!!!Море может быть без воды…Пустыня может быть без песка…Жизнь может быть без любви…И Я… КАК Я МОГУ БЫТЬ БЕЗ ТЕБЯ...........

- Çiçek arzuladım, allah orman bana verdi.Nehir arzuladım, allah okynuslar bana verdi.Sevgi arzuladım, allah SENİ BANA verdi...

Я желал цветок, бог дал мне лес.Я желал реку, бог дал мне океаны.Я желал любовь, бог дал МНЕ ТЕБЯ…

-«Askı» bir tiyatro dediler herkeze bir rol verdiler,en zoru bana nasipmiş«önce sev sonra unut» dediler, bence rolumu iyice düşünümedim, sevdim ama UNUTAMADIM!

«Любовь» это театр сказалиВсем роли далиОчень сложная досталась мне«Сначала люби, потом забудь» - сказалиПо-моему мою роль не обдумалиЛюбил, но НЕ ЗАБЫЛ!

-seni seviyorum sözüsü bаna başkası söylemesin, banden sakla dudaklarini sonra beni başkası öpmesin, kollarıma öyle sarıl ki kim senin çözmeyeyim gücü yetmesin...

«я тебя люблю» ee слова мне другого пусть не говорит, от меня губы свои прячет после меня другого пусть не целует, моими руками так и кутайсякто твой не решу пусть еле дождется...
kederli qozel
смс на турецком языке

Приватный текст
kederli qozel
Приватный текст
kederli qozel
Приватный текст
kederli qozel
Приватный текст
Гюлюм
очень много интересных. благодарю.
Лия
1.Seni sevirem dedim sende inandin. Eh men seni sevmedim sene tapdim ! Sene deliler kimi baglandim ...

2.Men sevdamin kucesinde otururam sabahlara qeder, geceler hec bitmir ve men hec yatmiram ...

3.An geler insanlar gulerken aglarmis, goz yaslari sel olub qelbine axarmis ...

4.Eger heyat bir gulus qeder asan olsaydi,bu acilar ve istirablar gozden dusecek goz yasi qeder olmazdi ...

5.Kime deyerinden boyuk deyer versen , ya onu itirersen ya da heyatini ! Men seni sevmekle heyatimi itirdim ...

6.Sen hec sensizlik nedir bilirsenmi ? hardan bilesen sen hec sensiz qalmamisanki ...

7.Aqlimda olanlari deyil ureyimdeki deyirem "seni sevirem"...

8.Nefes almaqa , su ixmeye , yemeye bir canli ne qeder mohtacdirsa men de sene o qeder mohtacam...

9.Seni sevdiyimi deye bilmemek bilirsenmi nece cetindir?Ama seni sevmekde onun qeder gozeldir...

10.Esq qilinc yarasi kimidir,baqlansada izi qalar ...

11.Meni tek basina qoydun getdin buralarda.bilirsenmi ureyim yandi o gozlerinin uqruna...

12.Her yerde senden bir iz var , senden elamet var!unutmaki burada hemise seni seven biri var...

13.Sen hesretim , taleyim,her seyimsen!Yasamadiqim gunler hesretine dayana bilmediyim melek gozlu yarimsan...

14.Bilmirem belkede senincun asandi unutmaq.menimcun yox.senin uqruna her seyimi verdim,artiq geriye yol yoxdur !seni dunyalar qeder sevirem ...
15.Serlerde adini yazmadim,gozelo sozlerim arasinda isletmedim deye menden incime .evvela bu menlik deyil sonrada seni ureyima yazmisam.seni sevirem!...

16.Umudum var gunes yeniden doqacaq.umudum var kulek yene esecek.umudum var birisi meni yene sevecek.umudum var umudum geri donecek...

17.Gunes en merkezinde bir alov gorsen bilki o senin esqinden alovlanan yalniz ve yalniz menim ureyimdir...

18.Seni sevirem kelimesi yalan olsa bele onu hec bir doqruya deyismerem...Seni sevirem!

19.Cesaretli ol!heyata geri baxdiqin zaman elediklerincun deyil etmediklerincun uzuleceksen!

20.Ferz et ki, bir kulekdim esib kecdim heyatindan,yada bir yaqisdim yaqdim heyatinda,sonrada axib qtorpaqa qovusdum.beli torpaqa o cekti suyu,men de senin heyatindan yox oldum...

21.Biri var cox uzaqlardi hey seni sesleyir,biri var uzalarda senincun cox ama cox darixir,biri var uzaqlarda seni sensiz yasamaqdan qorxur ,biri var uzaqlarda seni dunyalar qeder sevir ...

22.Ne varsa bilki hamisini sende tapmisam,menim dunenim olmuyub seninle var olmusam.mende hecne axtarma cunki artiq men sen olmusam...

23.Bir gece ay menden sorusdu niye sen onunla birlikdesen? mende aya cavabinda dedim : sen goyuzunden imtina ede bilersenmi ? ...

24.Menden otru en boyuk sevinc , men oldukden sonra meni xatirlayacaqini dusunmekdir!Yox ger meni xatirlamaq seni uzurse sen terefinden unudulmaya raziyam ...

25.Sen menim ucun bir nece gunluk heves deyilsen !Sen menim yasama sebebim son nefsimsen!senden otru her seye haziram , Gulum - Canim - Iki gozum ...

26.Kimlerse yuxularda gorunmeye , kimlerse gercekde olmaqa deyer! Sen gorduyum sen gozel yuxu ve birlikde olmaq istediyim en boyuk gerceksen ...

27.Men seni sevdim, sende basqasini , Allahdan dileyirem o da sevsin basqasini ...

28.Olumden qorxmuram , seni milyonlarca yaqis damlasiyla bolusmekden qorxuram.. senin cicek olub acmandan qorxmuram , bir gun gelib seni qoparacaqlarindan qorxuram ...

29.Ne dil bes eder seni anlatmaqa , ne goz catar sene baxmaqa,ne ellerin dozer sene toxunmaqa! Sen bilersen : bir omur bes edermi seni tapmaqa ...
30.Bir insan qeder yaxin, ulduzlar qeder uzaq deyerler sevgi ucun... el atsan elin catmaz,elin catsa toxuna bilmezsen,toxunsan imtina ede bilmezsen, imtina etsen , UNUDA bilmezsen ...

31.Heyatda yegane el catmaza catdim - seninle qovusdum .Butun xeyallar yalandi dediler, yalanci oldular ,en boyuk xeyalim olan sen ''MENIMSEN.....

32.Salam qem adasi, menem duyqu gemisidi.gecnin qap-qaranliqinda yaxinlasdim limanina.bir qulaq ver gor ne deyir gemideki ses : ''Senincun Darixmisam Sevgilim'' ...

33.Men senin yasadiqin gizli bir mecarayam.Anlata bilmediyim bir roman ,baqlaya bilmediyim bir yarayam.Siqindiqin limanlarda meni unuda bilmezsen.Men senin qelbimde boyuk bir " FIRTINAYAM " ...

34.Heyat xain bir yarpaqa benzeyir , yeqinki bir gun solacaq .Arxada ise yalniz urek dolu yasanmis bir an qalacaq : ESQ ...

35.Sevme..Sevsinler qiymetini bilsinler ! Aqlama aqlatki deyerini bilsinler ! ...

36.Getme deye bilmedim sene,gozlerim gozlerinde qaldi! Susuz bir cicek boyuye bilermi ? Su sende cicek mende qaldi ...

37.Sanmaki yerin dolacaq,senden basqa birisi menim olacaq!
Ya mene senin kimi sevgili , ya da sene menim kimi seven tapilacaq ...

38.Seven ne qeder severse sevilen bir o qeder nankordur.Bir gun intihar edecem,sebebide sen olacaqsan.Gunler sonra xeberi bir dostumdan alacaqsan.Belke uzuleceksen,belkede sevineceksen , ne bilim ?! Sen ne dusunursen dusun onu bilki olende bele ''SENI SEVIREM'' deyecem ...

39.Sen varken gozlerimle ulduzlara baxa bilmirem ...

39.Gozumde yas varsa sebebi sensen , ureyimde aqri varsa onunda sebbi sensen ! Seni sevmeyiminse butun xetalari menimdi yaxsi onda ESQ kimin gunahidi ...

40.Hec darixmadiqim bir insan varsa o sensen.Kaski bele olmayaydi , cunki hemise qelbimdesen ...

41.Sene herseyimi vere bilmerem ! cunki ''HERSEYIM SENSEN''...

42.Her seyi ve her kesi seve bilerdim, seninle sevmeye baslamasaydim! Ne yaziq ki bu beledir - sevmeye seninle baslamisam ...

43.Sonsuzluqa catmisdim, sensizliye alismisdim, inanki her seyi unutmusdum , birde baxdimki qelbimdesen..onada gucum catmir ...

44.Sen umudum,imtina ede bilmyeceyim esqim, dunenim , bugunum , sabahimsan.. Ama en onemlisi canim ''SEVGILIMSEN''...

45.Sevgi uca daqlardaki gullere benzer! onu qopartmaq deyil boyutmek lazimdir ...

46.Eger bir gun bir elimde gul digerinde silah qarsina cixsam , ya gulu alib menim olarsan yada silahla meni vurarsan ...

47.Sen 61-ci deqiqem, 25-ci saatim , 7-ci hissim ,5-ci feslimsen!sen her seyden ferqlisen, cunki sen menim mehebbetimsen...

48.Meni odlara at butun vucudum yansin, yalniz ureyimi gotur cunki orada sen varsan ...

49.Gozler vardir sozleri anlatir, sozler vardir gozleri anlatir, bir de sevgi vardir seni xatirladir ...

50.Mene seni unut dediler. Unutdum amma seni deyil, mene seni unut deyenleri ...

ПОМОГИТЕ С ПЕРЕВОДОМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! пожайлуста!
TENHA
Цитата(Лия @ 1.8.2009, 22:11) *
1.Seni sevirem dedim sende inandin. Eh men seni sevmedim sene tapdim ! Sene deliler kimi baglandim ...

Я сказал что люблю тебя ты поверила.Эх я тебя не полюбил ! Я как сумасшедший привязался к тебе...

2.Men sevdamin kucesinde otururam sabahlara qeder, geceler hec bitmir ve men hec yatmiram ...

Я сижу на улице любимой до утра,ночи ни заканчиваются и я совсем не сплю...

3.An geler insanlar gulerken aglarmis, goz yaslari sel olub qelbine axarmis ...

Приходит момент и люди плачут смеясь,их слезы превращаются в ливень и льются в душу..

4.Eger heyat bir gulus qeder asan olsaydi,bu acilar ve istirablar gozden dusecek goz yasi qeder olmazdi ...

Если жизнь была бы как смех,то все боли как слезинки падающие из глаз

5.Kime deyerinden boyuk deyer versen , ya onu itirersen ya da heyatini ! Men seni sevmekle heyatimi itirdim ...

Кого оценишь больше чем себя,или его потеряешь или жизнь!Я любя тебя потерял жизнь....

6.Sen hec sensizlik nedir bilirsenmi ? hardan bilesen sen hec sensiz qalmamisanki ...

Ты знаешь,что значит без тебя? Откуда тебе знать,ты же не осталась(ся) без себя

7.Aqlimda olanlari deyil ureyimdeki deyirem "seni sevirem"...

Я говорю не то что в уме а то что в сердце "Люблю тебя"....

8.Nefes almaqa , su ixmeye , yemeye bir canli ne qeder mohtacdirsa men de sene o qeder mohtacam...

От вдоха, от пития,от еды насколько зависим человек,настолько же я зависим от тебя....

9.Seni sevdiyimi deye bilmemek bilirsenmi nece cetindir?Ama seni sevmekde onun qeder gozeldir...

Ты знаешь как тяжело не говорить о том как я тебя люблю? Но любить тебя так же прекрасно....

10.Esq qilinc yarasi kimidir,baqlansada izi qalar ...

Любовь как рана от кинжала,если даже закроется то останется след..

11.Meni tek basina qoydun getdin buralarda.bilirsenmi ureyim yandi o gozlerinin uqruna...

Меня оставила(ил) одну(одного) тут и ушла(ел).Знаешь сердце мое сгорело за твои глаза...

12.Her yerde senden bir iz var , senden elamet var!unutmaki burada hemise seni seven biri var...

Везде есть понемножку тебя,есть знак от тебя!Не забывай всегда есть тот кто тебя любит...

13.Sen hesretim , taleyim,her seyimsen!Yasamadiqim gunler hesretine dayana bilmediyim melek gozlu yarimsan...

Ты моя тоска,моя судья мое все!Не прожитые мною дни, не терпимая тоска,моя половина с ангельскими глазами

14.Bilmirem belkede senincun asandi unutmaq.menimcun yox.senin uqruna her seyimi verdim,artiq geriye yol yoxdur !seni dunyalar qeder sevirem ...

Не знаю может для тебя легко забыть.Для меня нет.За тебя я все от дал,больше назад пути нет!Тебя как свет( в размерах) люблю...

15.Serlerde adini yazmadim,gozelo sozlerim arasinda isletmedim deye menden incime .evvela bu menlik deyil sonrada seni ureyima yazmisam.seni sevirem!...

В стихах имя твое не написал,не обижайся на то что средь красивых слов не произнес.Во-первых это не для меня..и потом я тебя на сердце написал.Тебя Люблю!...

16.Umudum var gunes yeniden doqacaq.umudum var kulek yene esecek.umudum var birisi meni yene sevecek.umudum var umudum geri donecek...

Я надеюсь,что солнце снова встанет.Я надеюсь,что ветер снова продует.Я надеюсь,что кто-то меня сново полюбит.Я надеюсь,что моя надежда вернется назад....

17.Gunes en merkezinde bir alov gorsen bilki o senin esqinden alovlanan yalniz ve yalniz menim ureyimdir...

В центре солнца увидишь огонь знай это только и только мое сердце которое горит от любви к тебе

18.Seni sevirem kelimesi yalan olsa bele onu hec bir doqruya deyismerem...Seni sevirem!

Тебя люблю...если эти слова были бы враньем,то я не поменял бы ни на одну правду...Тебя люблю

19.Cesaretli ol!heyata geri baxdiqin zaman elediklerincun deyil etmediklerincun uzuleceksen!

Будь смелой!В жизни когда оглядываешься назад ты изводишься не от того что ты сделал а от того что ты не сделал..

20.Ferz et ki, bir kulekdim esib kecdim heyatindan,yada bir yaqisdim yaqdim heyatinda,sonrada axib qtorpaqa qovusdum.beli torpaqa o cekti suyu,men de senin heyatindan yox oldum...

Допустим,я как ветер дул в твоей жизни, или как дождь пролил в твоей жизни,потом слился с землей.Земля пропиталась этой водой,и я исчез из твоей жизни..

21.Biri var cox uzaqlardi hey seni sesleyir,biri var uzalarda senincun cox ama cox darixir,biri var uzaqlarda seni sensiz yasamaqdan qorxur ,biri var uzaqlarda seni dunyalar qeder sevir ...

Есть тот кто в далике завет тебя,есть тот в далике по тебе очень но очень скучает,есть тот кто в далике без тебя боится жить,есть тот кто в далике любит тебя как свет( в размерах)

22.Ne varsa bilki hamisini sende tapmisam,menim dunenim olmuyub seninle var olmusam.mende hecne axtarma cunki artiq men sen olmusam...

Что есть знай все для тебя я нашел,у меня нет вчерашнего я начал жить вместе с тобой.У меня ничего не ищи,потому что я это ты

23.Bir gece ay menden sorusdu niye sen onunla birlikdesen? mende aya cavabinda dedim : sen goyuzunden
imtina ede bilersenmi ? ...

Однажды луна у меня спросила:" Почему ты вместе с ней?" Я луне ответил:"Ты можешь отказаться от небес?"

24.Menden otru en boyuk sevinc , men oldukden sonra meni xatirlayacaqini dusunmekdir!Yox ger meni xatirlamaq seni uzurse sen terefinden unudulmaya raziyam ...

Для меня самая большая радость,это когда после моей смерти ты вспоминая меня будешь думать обо мне!Нет,если воспоминания обо мне причиняют тебе боль,то я согласен забыться тобой...

25.Sen menim ucun bir nece gunluk heves deyilsen !Sen menim yasama sebebim son nefsimsen!senden otru her seye haziram , Gulum - Canim - Iki gozum ...

Ты для меня вдох не на несколько дней!Ты моя причина для жизни последний вздох!Я за тебя на все готов,Цветок-Душа-Глаза...

26.Kimlerse yuxularda gorunmeye , kimlerse gercekde olmaqa deyer! Sen gorduyum sen gozel yuxu ve birlikde olmaq istediyim en boyuk gerceksen ...

Кто-то видениям в снах,кто-то в реальности быть вместе достоин! Ты мой красивый сон и ты та с кем я хочу быть самая большая правда..

27.Men seni sevdim, sende basqasini , Allahdan dileyirem o da sevsin basqasini ...

Я тебя полюбил,а ты другого..Прошу у Аллаха, чтоб он тоже полюбил другую...

28.Olumden qorxmuram , seni milyonlarca yaqis damlasiyla bolusmekden qorxuram.. senin cicek olub acmandan qorxmuram , bir gun gelib seni qoparacaqlarindan qorxuram ...

Я не боюсь смерти,я боюсь поделить тебя с миллионами дождевых капель....Боюсь что ты станешь раскрытым цветком,боюсь,что однажды придут и оторвут тебя

29.Ne dil bes eder seni anlatmaqa , ne goz catar sene baxmaqa,ne ellerin dozer sene toxunmaqa! Sen bilersen : bir omur bes edermi seni tapmaqa ...

Ни языка не хватит чтоб объяснить тебя,ни глаз не хватит чтоб посмотреть на тебя,ни руки не вытерпят чтоб к тебе прикоснуться!Ты должна знать: жизни хватит чтоб тебя найти?

30.Bir insan qeder yaxin, ulduzlar qeder uzaq deyerler sevgi ucun... el atsan elin catmaz,elin catsa toxuna bilmezsen,toxunsan imtina ede bilmezsen, imtina etsen , UNUDA bilmezsen ...

Как человек близок,как звезды далек для любви...руку протянешь не достанешь,достанешь не сможешь дотронуться,дотронешься не сможешь отказаться,откажешься не сможешь забыть

31.Heyatda yegane el catmaza catdim - seninle qovusdum .Butun xeyallar yalandi dediler, yalanci oldular ,en boyuk xeyalim olan sen ''MENIMSEN.....

В жизни к единственной недотроге дотянулся - с тобой воссоединился.Все твои мечты вранье сказали,сами лживыми вышли.Самая большая мечта "ты-моя"

32.Salam qem adasi, menem duyqu gemisidi.gecnin qap-qaranliqinda yaxinlasdim limanina.bir qulaq ver gor ne deyir gemideki ses : ''Senincun Darixmisam Sevgilim'' ...

Привет остров печали..это я корабль переживаний... Темной ночью я приблизился к твоему порту.Послушай что говорит голос из корабля:"Я скучаю по тебе Любимая"

33.Men senin yasadiqin gizli bir mecarayam.Anlata bilmediyim bir roman ,baqlaya bilmediyim bir
yarayam.Siqindiqin limanlarda meni unuda bilmezsen.Men senin qelbimde boyuk bir " FIRTINAYAM " ...

Я- приключения в которых ты тайно живешь.Необъяснимый роман,незаживающая рана.В порту где ты скрываешься ты меня не забудешь...Я в твоей душе "Шторм"...

34.Heyat xain bir yarpaqa benzeyir , yeqinki bir gun solacaq .Arxada ise yalniz urek dolu yasanmis bir an qalacaq : ESQ ...

Жизнь похожа на эгоистичный листок,наверное однажды он пожелтеет.В позади остануться только наполненные сердцем прожитые моменты: Любовь

35.Sevme..Sevsinler qiymetini bilsinler ! Aqlama aqlatki deyerini bilsinler ! ...

Не люби....Пусть любят оценят!Не плачь...доведи до слез чтоб знали твою цену.!..

36.Getme deye bilmedim sene,gozlerim gozlerinde qaldi! Susuz bir cicek boyuye bilermi ? Su sende cicek mende qaldi ...

Не мог тебе сказать не уходи,глаза в твоих глазах остались!Без воды цветок вырастит?Воду у тебя цветок у меня остался

37.Sanmaki yerin dolacaq,senden basqa birisi menim olacaq!
Ya mene senin kimi sevgili , ya da sene menim kimi seven tapilacaq ...

Не считай,что твое место останется.Что кроме тебя кто-то со мной будет!Или мне такая любимая или тебе такой любящий найдется!

38.Seven ne qeder severse sevilen bir o qeder nankordur.Bir gun intihar edecem,sebebide sen olacaqsan.Gunler sonra xeberi bir dostumdan alacaqsan.Belke uzuleceksen,belkede sevineceksen , ne bilim ?! Sen ne dusunursen dusun onu bilki olende bele ''SENI SEVIREM'' deyecem ...

Любящий сколько любит любимый на столько же неблагодарный.Однажды я совершу самоубийство,причиной будешь ты.Новости узнаешь от друга.Может ты будешь мучатся,или обрадуешься,не знаю?Ты что думаешь думай знай одно даже когда умру "Тебя люблю" скажу

39.Sen varken gozlerimle ulduzlara baxa bilmirem ...

Ты ест глазами на звезды могу смотреть...

39.Gozumde yas varsa sebebi sensen , ureyimde aqri varsa onunda sebbi sensen ! Seni sevmeyiminse butun xetalari menimdi yaxsi onda ESQ kimin gunahidi ...

В глазах если есть слеза,причина ты,в сердце если есть боль этому тоже причина ты! Тебя люблю и все беды мои.хорошо тогда Любовь чья вина

40.Hec darixmadiqim bir insan varsa o sensen.Kaski bele olmayaydi , cunki hemise qelbimdesen ...

Есть человек по которому совсем не скучаю это ты..Хоть бы так и было,потому что ты всегда в моей душе

41.Sene herseyimi vere bilmerem ! cunki ''HERSEYIM SENSEN''...

Тебе все не могу отдать!Потому что "Ты все!"

42.Her seyi ve her kesi seve bilerdim, seninle sevmeye baslamasaydim! Ne yaziq ki bu beledir - sevmeye seninle baslamisam ...

Все и всех любить мог.Если бы не начал бы любить с тебя!Как жалко что это так-Любить я начал с тебя

43.Sonsuzluqa catmisdim, sensizliye alismisdim, inanki her seyi unutmusdum , birde baxdimki
qelbimdesen..onada gucum catmir ...

До конца дошел,без тебя привык,поверь все забыл,и вдруг посмотрел,что ты в моей душе....на это не хватает сил

44.Sen umudum,imtina ede bilmyeceyim esqim, dunenim , bugunum , sabahimsan.. Ama en onemlisi canim ''SEVGILIMSEN''...

Ты надежда,любовь от которой не могу отказаться,вчерашний день,сегодняшний день,завтрашний день..Но самое важное душа моя "ЛЮБИМАЯ"....

45.Sevgi uca daqlardaki gullere benzer! onu qopartmaq deyil boyutmek lazimdir ...

Любовь похожа на цветы которые на высокий горах!Её не оторвать а растить надо

46.Eger bir gun bir elimde gul digerinde silah qarsina cixsam , ya gulu alib menim olarsan yada silahla meni vurarsan ...

Если в один день в одной руке цветы а в другой пистолет выйду к тебе,или заберешь цветы и станешь моей или же возьмешь пистолет и пристрелишь меня

47.Sen 61-ci deqiqem, 25-ci saatim , 7-ci hissim ,5-ci feslimsen!sen her seyden ferqlisen, cunki sen menim mehebbetimsen...

Ты 61-минута,25-часов,7-чувство,5-сезон!Ты отличаешься от всего,потому что ты моя любовь

48.Meni odlara at butun vucudum yansin, yalniz ureyimi gotur cunki orada sen varsan ...

Меня в огонь брось пусть сгорит мое тело,только сердце забери потому что там есть ты

49.Gozler vardir sozleri anlatir, sozler vardir gozleri anlatir, bir de sevgi vardir seni xatirladir ...

Глаза есть слова объясняют,слова есть глаза объясняют,и еще любовь есть тебя напоминает

50.Mene seni unut dediler. Unutdum amma seni deyil, mene seni unut deyenleri ...

Мне забыть тебя сказали.Забыл,но не тебя а тех кто тебя забыть сказали..

ПОМОГИТЕ С ПЕРЕВОДОМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! пожайлуста!
Лия
СПАСИБО!!!!!!
newaes
Спасибо за СМС на азербайджанском языке и за перевод smile.gif
Жаля
Переведите пожалуйста стих!!!

Bir vefa bekleme geçen zamandan
Mevsimler vefasız, yıllar vefasız
Bir umut bekleme sevdadan, aşktan
Seviyorum diyen diller vefasız

Gün gelir gönülde solar çiçekler yalana karışır bütün gerçekler
Sevenler gideni boşuna bekler
Yolcular vefasız, yollar vefasız

Bir dünya düşün ki vefadan yoksun
Ömrünü verdiğin dostlar vefasız
Bir hayat düşün ki sevgiden yoksun
Canını verdiğin canlar vefasız

Vinogradik
ВСЕМ БОЛЬШОЙ ПРИВЕТ.SALAM ALEYKUM!!!! 1_012.gif 1_012.gif
Анна2010
Цитата(kederli qozel @ 16.11.2008, 13:14) *
<!--private_data=0-->

Спасибо огромное за созданный вами сайт. Мне очень помог. Не могли бы вы еще написать по азербайджански, но в русской транскрипции:

1.Ну что, я удивила тебя?
2. Не надо пока звонить.
3. Напиши СМС сообщение
4. Напиши свой электронный адрес в интернете?
5. Ты любишь меня
6. Напиши - ДА или НЕТ. И всё, я пойму
7. Доброе утро дорогой. Ты наверное сильно за мной скучаешь?
8. На службе всё нормально.
9. У тебя как дела на работе. Контракты подписываются
10. Как сестра?
11.Передавай привет.
12.Пока некогда с ней знакомиться.
13. Скажи , познакомлюсь попозже

Очень Вас прошу, помогите перевести. Я уже некоторымы фразами удивила своего любимого. Он очень доволен. Спасибо вам огромное заранее
Лерика20
Цитата(Анна2010 @ 30.5.2010, 23:05) *
Спасибо огромное за созданный вами сайт. Мне очень помог. Не могли бы вы еще написать по азербайджански, но в русской транскрипции:

2. Не надо пока звонить.
3. Напиши СМС сообщение
5. Ты любишь меня
10. Как сестра?
11.Передавай привет.

Очень Вас прошу, помогите перевести. Я уже некоторымы фразами удивила своего любимого. Он очень доволен. Спасибо вам огромное заранее

5. sen meni sevirsen? ))
вроде так
Kozonka
[quote name='Анна2010' post='59147' date='30.5.2010, 23:05']Спасибо огромное за созданный вами сайт. Мне очень помог. Не могли бы вы еще написать по азербайджански, но в русской транскрипции:

2. Не надо пока звонить.
3. Напиши СМС сообщение
5. Ты любишь меня
10. Как сестра?
11.Передавай привет.

1.bəs nə, mən səni heyrətə salmaq?
2.zəng çalma nə qədər ki.
3. çəkməsan bildirmə.
4. çəkməsan öz elektroni ünvan internetda?
5.san istəməsan mene?
6.çəkməsan -beli yoxsa yoxt. və daim ,sən anlama.
7.sabanik xeyr yolda.san şübhəsizdir güclü senin ucun darixram.
8. işə daim yaxshi.
9.san natarsan işe?
10.qızı necə?
11.mənim salamımı yetirin.
12.macal yoxdur tanış olmaq .
13.görün, bilməksan daha gec.

GeneraL
Цитата(Kozonka @ 17.7.2010, 15:53) *
1.bəs nə, mən səni heyrətə salmaq?
2.zəng çalma nə qədər ki.
3. çəkməsan bildirmə.
4. çəkməsan öz elektroni ünvan internetda?
5.san istəməsan mene?
6.çəkməsan -beli yoxsa yoxt. və daim ,sən anlama.
7.sabanik xeyr yolda.san şübhəsizdir güclü senin ucun darixram.
8. işə daim yaxshi.
9.san natarsan işe?
10.qızı necə?
11.mənim salamımı yetirin.
12.macal yoxdur tanış olmaq .
13.görün, bilməksan daha gec.

Не дай Бог так напишете! Все не правильно!
ஐMiracleஐ
2miz bir günük gece men,gündüzü sensen;2miz bir gülük tikani sen ciceyi menem:2miz bir canq damari men üreyi sensen;2miz indi ayriyiq burda men,orda sen
zamig_k
Цитата(Elmira1311 @ 7.3.2011, 17:23) *
2miz bir günük gece men,gündüzü sensen;2miz bir gülük tikani sen ciceyi menem:2miz bir canq damari men üreyi sensen;2miz indi ayriyiq burda men,orda sen

Супер сообщение!!! просто нет слов.... post119991_img1_1.gif
ஐMiracleஐ
Цитата(zamig_k @ 8.8.2011, 13:42) *
Супер сообщение!!! просто нет слов.... post119991_img1_1.gif

Благадарю)
zamig_k
post119991_img1_1.gif мне кажется, что даже КАМЕННОЕ сердце заденет данная смс-ка....
ஐMiracleஐ
Ey ressam gülümün şekilini çek Gülüm gözeldi sende gözel çek.Nazina catanda ondan el cek.Qoy onun nazini men özüm cekim.
Ей художник нарисуй моего цветка картину,цветок красивый и ты красиво нарисуй.Когда кокетничать начнет отпусти.Дай я сам ее кокетсво нарисую
ஐMiracleஐ
Bir sevgi var içimdə ləkəsiz təmiz,bir ölüm var içimdə ucsuz bucaqsiz.Bir mələk var içimdə qolsuz qanadsiz.Bir sevgilim var içimdə unutulmasi imkansiz.
Одна любовь есть которая беспорочная чистая,одна смерть есть которая бесконечная(необъятная).Один ангел есть который безрукий безкрылый.Одна любимая есть которую забыть невозможно.
ஐMiracleஐ
Min il omrüm olsa,min il seni severdim.Min il menim olsa,min il daha isterdim.Heç bir zaman senden bezmezdim çünki sən mənim 1 parcamsan.
Тысяча лет вечно будет,тысячу лет тебя буду любить.Тысяча лет будут моими,ещё тысячу захочу.Никогда от тебя не устану(или ты меня никогда не будешь тяготить) потому что ты моя половинка.
ஐMiracleஐ
Gülmek nedir?onu tapmak dedim.Yaşamaq nedir?onunla ölmek dedim.Ölmek nedir?ondan ayrilmaq dedim.Sevgilim,o kimdir?dediler bu an mesaji oxuyan (Имя) dedim.
Что значит смеяться?её найти,сказал(в смысле ответил).Что значит жить?умереть с ней,сказал.Что значит умереть?с ней расстаться сказал.Любимая,кто она?эта та кто читает смс (имя) сказал.
ஐMiracleஐ
Цитата(Персиянка @ 29.8.2011, 12:39) *
Первое предложение: "Эй, художник, цветок мой на картине нарисуй, Мой цветок прекрасен и ты можешь прекрасно нарисовать". Смысл такой...

А если конкретный перевод,то будет:"Ей художник нарисуй моего цветка картину,цветок красивый и ты красиво нарисуй.Когда кокетничать начнет отпусти.Дай я сам ее кокетсво нарисую"
ஐMiracleஐ
Тема здесь СМС на Азербайджанском,перевод вроде как не требуется
Персиянка
Цитата(Elmira1311 @ 29.8.2011, 12:52) *

Точно:) Прости, пожалуйста, я, наверное, увлеклась... :) Спасибо, что напомнила post119991_img1.gif
ஐMiracleஐ
Цитата(Персиянка @ 29.8.2011, 12:56) *
Точно:) Прости, пожалуйста, я, наверное, увлеклась... :) Спасибо, что напомнила post119991_img1.gif

Бывает..
majsterenko.s
Цитата(Elmira1311 @ 29.8.2011, 11:52) *

Извините,что вмешиваюсь,но тема вроде называется - СМС на Азербайджанском и на Турецком с переводом. Я вообще не знаю языка и мне бы тоже хотелось знать перевод написанного.Если не права,то извините.
ஐMiracleஐ
Цитата(majsterenko.s @ 29.8.2011, 13:06) *
Извините,что вмешиваюсь,но тема вроде называется - СМС на Азербайджанском и на Турецком с переводом. Я вообще не знаю языка и мне бы тоже хотелось знать перевод написанного.Если не права,то извините.

Права.Просто Персиянка сделала не очень точны и корректный перевод, как бы сказать.. меня это огорчило.
majsterenko.s
Цитата(Elmira1311 @ 7.3.2011, 16:23) *

Переведите,пожалуйста,очень хочется знать,что тут написано.
zamig_k
Вдвоём (имеется в виду "с тобой"), мы ДЕНЬ: ночь-я, день-ты! Вдвоём, мы ЦВЕТОК: "колючки"(имеется в виду роза) ты, бутон я. Вдвоём, мы ДУША: вена я, сердце ты. Вдвоём, мы в РАЗЛУКЕ: тут я, там ты...
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
Форум IP.Board © 2001-2012 IPS, Inc.