перевод:
GeneraL
С днем влюбленных тебя поздравляю, и хочу, чтоб в дороге твоей, ни конца не нашлось, ни края для счастливых и радостных дней.
Приватный текст
В день Святого Валентина, так как праздник это наш, поздравляю и целую, много, много, много раз!
Приватный текст
Два солнышка есть у меня, я их ни за что, никому, не отдам. Одно так тепло меня греет с небес, другое читает мое sms. -
Приватный текст
С вами говорит оператор сети: если вы не будете слать sms своей любимой, мы вас отключим! –
Приватный текст
Милый у тебя есть совесть? Тогда сделай одолжение, уйди из моих мыслей... –
Приватный текст
Приватный текст
- Səhər açıldı,qaranlıq yox oldu,ancaq xəyalımda sən və ancaq sənsən.Gecə mənim yuxuma gəlmişdin,budur günüdə sənin fikirlərinlə qarşılayıram.Bizim görüşümüzü gözləyirəm,gecələridə yatmıram,əlbətdə sən bilirsən ki, . . . – Mən səni sevirəm!
Приватный текст
. – Mən sehrbaz deyiləm,hələ öyrənirəm və “sənsiz darlxmamaq ” məndə hələ alınmır . . .
Приватный текст
– Gülümsə!Gülüş – bu sənin dodaqlarıvı sevməyimin ikinc səbəbidi.
Приватный текст
- Bu an səninlı olmaq istəyirəm,gözlərivin işıltısını görüb,incə səsini eşitmək istəyirəm və istəyirəm ki,sən mənimlə olasan.Yenə də və yenə də,nəvaziş,incəlik və sevgi vermək istəyirəm...
Приватный текст
– Yerin havacı var,gecələrin yuxusu,sevginin ancaq qanadları,məndə isə ancaq sən varsan.
Приватный текст
– Sən ilk baxışdan sevgiyə inanırsan ? Yoxsa sənin gözlərivi bir daha qabar edim ?
Приватный текст
– Mən öz hayatımı,sən orda olduğun üçün sevirəm,səni isə,mənim həyatımda olduğun üçün.
Приватный текст
– Ay tənha pəncərəyə baxır,mənə bu həyatda sənsiz darıxdırıcıdı.Sən mənim həyatımda parlaq günəşsən,mənə bir sms yaz ki,isinim.
Приватный текст
– Qoy biz həmişə yaxşı yaşayaraq və hayatımızı dəyişmək istəməyək.Aşiq olmaq,cazibə üçün bir səbəbdir,gəl bir-birimizi başdan çıxaraq.